Климатици, Климаконтрол

Климатици на фокус

 • Климатик: FUJITSU GENERAL
  Модел: ASHG09KG Hyper Inverter
  Цена: 2049.00 лв.
  Топ оферта! Ефективност А+++

 • Климатик: Mitsubishi Heavy Industries
  Модел: SRK35ZS-W Premium New
  Цена: 2199.00 лв.
  Топ оферта с безплатен монтаж!

 • Климатик: GREE
  Модел: GWH12ACC Fairy
  Цена: 1599.00 лв.
  До 5 години пълна гаранция

 • Климатик: FUJITSU GENERAL
  Модел: ASHG12LMCA Инвертор
  Цена: 1699.00 лв.
  Изчистен и елегантен дизайн!

 • Климатик: MITSUBISHI ELECTRIC
  Модел: MSZ-AP25VGK/MUZ-AP25VG
  Цена: 2079.00 лв.
  Най-продаван! Безплатен монтаж!

 • Климатик: MITSUBISHI ELECTRIC
  Модел: MSZ-FH25VE/MUZ-FH25VE
  Цена: 2589.00 лв.
  Хипер инвертор,, плазмен филтър

 • Климатици - Климаконтрол

  Филтри

  Всички климатични системи имат филтри за фини частици или т.нар. прахови филтри. Антибактериалните филтри имат друго предназначение - те улавят вредните микроорганизми от въздуха предпазват хората в помещението от алергични ринити, астма и други инфекции на дихателните пътища.


  Вентилаторни конвектори

  Вентилаторните конвектори осигуряват целогодишна климатизация, използват се за отопление и охлаждане в домове, офиси и обществени сгради. Благодарение на стилния си дизайн се съчетават успешно с всякакъв тип интериор.


  Термопомпи

  Инверторни термопомпени системи въздух-вода. Осигуряват отопление, охлаждане и битова гореща вода. Избор на вътрешни тела – по желание на клиента, опции за подово отопление, инсталация на радиатори, вентилаторни конвектори.


  Въздушни завеси ECONOMIC

  Приложението на топловъздушните завеси е в обектите за търговска дейност. Политика на "отворени врати" постепенно навлиза и в нашия пазар, спостига благодарение на гостоприемно отворени врати дори и в най-студено време. Студът, мръсотията и прахта остават отвън, докато вътре в помещението се поддържа топла и уютна атмосфера.


  Въздушни завеси Thermoscreens

  В обществените сгради постоянното отваряне на врати води до огромни загуби на енергия. С монтирана въздушна завеса топлината, която се губи, намалява чувствително. По този начин се ограничават разходите за отопление и охлаждане и се създава гостоприемна атмосфера за всички посетители.


  Влагоуловители

  Компактен и мощен изсушител на въздуха, подходящ за помещения с висока влажност:

  • Трезори за съхранение на ценности и произведения на изкуството
  • Компютърни и сървърни помещения
  • Складове с различно предназначение
  • Басейни, джакузи и големи бани
  • Сушилни за дрехи

   


  Въздухоочистители

   

  Във въздухът, който дишаме, има много вредни вещества като алергени - полени, прах, акари от домашен прах и пърхот от домашни животни; бактерии, вируси, цигарен дим, които са причина за увреждане на здравето.

   

  Въздухоочистителите събират бързо вредните частици и ги разбиват.

   

  Освен това притежават висока ефективност на обезмирисяване - отстранява тютюнев дим, като разлагат и останалите миризми.


  Wi-Fi адаптери

  За да работи Wi-Fi адаптерът, е необходимо да се осигури непрекъснат достъп до интернет в помещението, където е инсталирана климатичната система


  Рекуператори

   

   

   

   

   

  Системи за пречистване на въздуха в помещението

  Отвежда застоялия вътрешен въздух

  Снабдява помещението с пресен въздух


  Вътрешни тела за мултисплит системи Mitsubishi electric

  Мултисплит системата представлява един външен агрегат с няколко вътрешни тела. Мултисплит системите са подходящо екстериорно решение за луксозни сгради, чиито дизайн изисква определена визия, за обекти, при които пронстранството за монтаж на външни агрегати е ограничено, както и  за новостроящи се сгради и сгради в ремонт, които позволяват предварително изграждане на тръбните трасета.

  Мултисплит системите на Mitsubishi electric са мощни, изключително енергоспестяващи и с компактен дизайн.


  Вътрешни тела за мултисплит системи Gree

  Мултисплит системите на Gree дават възможност за монтаж на едно външно тяло с до девет вътрешни тела. В зависимост от размера на помещенията и специфичните особености на сградата като местонахождение, вид изолация, предназначение на обекта и др. са възможни между 2 и 448 комбинации на вътрешните тела.


  Вътрешни тела за мултисплит системи Daikin

  Мултисплит системите на Daikin позволяват едно външно тяло да захранва до пет вътрешни тела, като всяко вътрешно тяло има индивидуално дистанционно управление. Възможни са множество комбинации на вътрешните тела в зависимост от размера на помещенията и от предпочитанията на ползвателя - стенни, подови, таванни, за скрит монтаж и др.

  Мултисплит системите на Daikin са икономични, компактни и многофункционални.

   


  Антибактериален спрей за климатик

  Антибактериалният спрей отстранява натрупаните по топлообменника прах и власинки, неутрализира неприятни миризми от тютюнев дим и домашни любимци, почиства наслоени от готвене мазнини, предотвратява появата на гъбички и плесени.