Климатици, Климаконтрол

Климатици на фокус

  • Климатик: FUJITSU GENERAL
    Модел: ASHG09KG Hyper Inverter
    Цена: 2049.00 лв.
    Топ оферта! Ефективност А+++

  • Климатик: GREE
    Модел: GWH12ACC Fairy
    Цена: 1599.00 лв.
    До 5 години пълна гаранция

  • Климатик: Mitsubishi Heavy Industries
    Модел: SRK35ZS-W Premium New
    Цена: 2199.00 лв.
    Топ оферта с безплатен монтаж!

  • Климатик: FUJITSU GENERAL
    Модел: ASHG12LMCA Инвертор
    Цена: 1699.00 лв.
    Изчистен и елегантен дизайн!

  • Климатик: GREE
    Модел: GWH12AGC Pular
    Цена: 1349.00 лв.
    Икономичен, бюджетен, безплатен монтаж!

  • Климатик: GREE
    Модел: GWH09ACC Black
    Цена: 1419.00 лв.
    Топ оферта с безплатен монтаж! Цвят графит

  • Климатик: FUJITSU GENERAL
    Модел: ASHG12KG Hyper Inverter
    Цена: 2399.00 лв.
    Енергийна ефективност А+++! Безплатен монтаж!

  • Електротехник - Предлагаме също всякакви Ел. услуги и Ел. Инсталации
    Климатици - Климаконтрол
    ЗА НАС

     


                Климаконтрол ООД е фирма с дългогодишен опит в областта на климатизацията, вентилацията и отоплителната техника. Ние предлагаме цялостна гама от отлични в технологично отношение продукти, подходящи за вашия дом, офис, хотел, административна сграда, закрит басейн и други. Нашата дейност е насочена към създаване и поддържане на здравословен и природосъобразен микроклимат в закрити  помещения. За целта усилията ни са съсредоточени в  разработването на най-ефективния и най-икономичния начин за поддържане на максимален целогодишен комфорт, съобразен с изискванията на всеки наш клиент или партньор.

                Климаконтрол ООД специализира в изработването и реализацията на климатични и отоплителни проекти с разнообразни съвременни приложения. Ние предлагаме бързо, лесно и качествено обслужване, което отговаря на всички стандарти на Европейския съюз. Фирмата се отличава с гъвкави управленски решения, които позволяват незабавна реакция на нуждите на клиента, оптимално кратък и чист монтаж в удобно за клиента време, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на закупените продукти.

                Високото качество на предлаганите от нас услуги се дължи на квалифицирания ни екип, който има богат опит в областта на проектирането и монтирането на разнообразни климатични системи. При реализацията на проектите и поръчките ние използваме високо технологични машини и съоръжения, които осигуряват бързина,    ефективност, прецизност и безопасност. В изпълнението на професионалните си ангажименти ние винаги се стремим към осигуряване на най-доброто и качествено обслужване на нашите клиенти и партньори при неотменната грижа за опазване на околната среда.

                Климаконтрол ООД гарантира на своите клиенти безпогрешна ориентация на пазара на климатична техника в България, професионално отношение и качествено изпълнение.